Vihdoin hitaasti matelevat seitsemän viikkoa ovat ohi ja oli aika lähteä kohti Oulua! Aamulla herättiin ajoissa jo klo 5, joten klo 5.30 oltiin autossa matkalla Mörkön luo. Automatka meni nopeammin kuin ajattelimme, saavuimme hotelli-kylpylä Edeniin jo vähän puolenpäivän jälkeen. Heti piti tietysti pirauttaa Irmelille, että monelta saa tulla kurkkaamaan ihan ensimmäistä kertaa sitä pientä mörriäistä. Sovittiin ajaksi puoli kaksi ja saatiin hyvät ajo-ohjeet Konkkaronkan kotitalolle.

Voi että, siellä ne sitten oli, kaksi pientä pörröistä portugeesipentua!! Ja toinen oli meidän :) Oli ihan uskomatonta katsella, kun ne mennä viipottavat ja tietää, että toinen tulee meille ikiomaksi kotiin. Vihdoinkin, johan tätä olikin jo odotettu!

Irmeli kertoi paljon neuvoja ja hoito-ohjeita, näytti miten pentu pestään ja miten leikataan kynnet. Vähän luulen kyllä, että siitä etutassujen kynsien leikkaamisesta tulee meillä aika iso projekti, kun se ei ihan ole Mörkön mielihommaa..

527010.jpg

Vierailun jälkeen mentiin Edeniin uiskentelemaan ja pelaamaan ilmakiekkoa. Koko ajan oli kuitenkin mahanpohjassa pieni jännityskutina, huomenna sitten tavataan se mörri uudelleen :)