..ja mamma sai toisenkin kullan! :)

Aamulla kello oli herättämässä klo 4:15! Voisi kuvitella, että siihen aikaan olisi tosi vaikea päästä ylös, varsinkin kun uni ei illalla meinannut tulla silmään, mutta EI! Reippaastihan sieltä sängystä pääsi pois ja pian lähdettiinkin ajamaan kohti Nousiaisia.

Perillä käytiin kasvattajan kanssa läpi paperit ja olin ilmeisesti sen verran tohkeissani (ja väsynytkin ehkä), että en meinannut muistaa meidän osoitteen numeroita oikein päin :D No, saatiinpa hommat hoidettua ja nyt se pieni valkoinen pallero on meidän!

Automatka meni erittäin hyvin. Mörkö ihmetteli pentua takapenkiltä ja Jedi istui mun sylissä edessä. Jedi hoksasi hyvin nopeasti, että nyt kuuluu olla tässä paikoillaan. Siinä se sitten pusutteli ja haisteli, pääosin automatka meni kuitenkin ihan taju kankaalla unten mailla.

Pysähdyttiin huoltoasemalla pissattamaan Mörkö ja samalla pojat saivat tutustua toisiinsa. Molemmat heiluttivat kovasti häntää, mutta Mörkö ei alkuhaisteluiden jälkeen halunnut tehdä kovin läheistä tuttavuutta pentuhaisuli-Jedin kanssa, vaan teki hepuliloikkia pienen välimatkan päässä.

Kotiin tullessa Jedi oli jälleen reipas. Häntä pystyssä se tutki paikkoja ja riekkui lelujen kanssa. Se kävi itse jopa sanomalehdillä pissalla! Ruuan jälkeen alkoi uni painaa ja se nukkuikin tyytyväisenä lattialla peittonsa päällä monta tuntia. Laitoin sille peiton sängyn viereen ja me muut (poikkeuksellisesti myös Mörkö, jota pentu tuntuu vielä vähän ällöttävän) nukuttiin sängyn päällä. Yllättäen se ei ollut tuosta yksin nukkumisesta moksiskaan, vaan kaikessa rauhassa vaihtoi välillä asentoa ja jatkoi unia.

Kun se vihdoin heräsi uniltansa, kiikutin sen saman tien ulos ja sinnehän se lirautti heti pissat. Sitten takaisin sisälle touhuamaan. Se on kyllä sellainen touhupetteri, ei meinaa pysähtyä hetkeksikään. Pienet terävät hampaat maistelevat kaikkea mahdollista.. hiuksia, huonekaluja, peittoa, verhoja, varpaita. Mutta se on vaan niiiiiiin suloinen!! :)