Onpa kyllä tosi harmi, että blogin kuvat katosivat tuhkana tuuleen. Tämä ohjelma kun mielestäni on muutenkin niin työläs kuvien lisäyksessä, niin ei yhtään huvittaisi alkaa niitä lisäämään takaisin. Tuohon Rukan reissuun laitoin kuvat uudelleen ja siinäkin meni ikä ja terveys niitä lataillessa. Tosi harmi.

Kesältä nyt ei ole mitään kirjoitettu vuodatuksen kaaduttua, mutta eipä taida hirveän erikoisia juttuja olla kerrottavaksikaan. Nyt syksyllä seuramme järjesti rallytokokisat ja osallistuttiin niihin. Oltiin oltu rallytokon jatkokurssilla keväällä ja pari viikkoa ennen kisoja käytiin kerran omatoimitreeneissä, mutta siinä kaikki. Kylmiltään kisaamaan, kuulostaa kannattavalta. Yllättäen se meni ihan hyvin.

Mörkö osallistui alokasluokkaan. Se valitettavasti alisuoritti erittäin rankasti omaan tasoonsa nähden. Seuraaminen oli ties mitä laahustamista ilman mitään kontaktia, muutamia kylttejä se kävi nuuhkimassa eikä sitä tuntunut kiinnostavan se homma tippaakaan. Kuitenkin se teki verkkaisessa tahdissaan suurin piirtein pyydetyt asiat ja yllättäen saimmekin 95/100 pistettä, sijoitus 6/20. Loistopisteet, mutta suoritus oli kyllä jotain ihan muuta. Mörkö kun osaa ja yleensä aina treeneissä myös tekee kaiken hyvin säpäkästi, pilkun tarkasti ja iloisesti. Ehkä pitkä odotusaika vaikutti siihen tai jotakin, en kyllä tiedä.

Jedi sen sijaan teki huippusuorituksen mölliluokassa! En palkannut sitä kuin kerran, kun uusittiin yksi eteenistuminen. Sekoilin itse toisessa eteenistumisessa, niin että istutin sen kahteen kertaan, kun ensimmäinen ei muka ollut tarpeeksi lähellä ja suorassa (olisi kuulemma ollut!) enkä edes uusinut siinä, joten mamma otti sitten ihan itse 10 virhepistettä. Näin ollen Jedin tulos oli 87/100, sijoitus 5/21 ja se sai tuomarin suosikki -palkinnon!

Ajattelin nyt kyllä yrittää saada Mörkölle RTK1-koulutustunnusta ja siirtoa avoimeen luokkaan. Se olisi enää yhdestä hyväksytystä tuloksesta kiinni. Jedin kanssa myös on tarkoitus suunnistaa alokkaaseen ja toivottavasti saadaan sieltä ensimmäinen hyväksytty tulos :)