Viime viikolla olikin Mörköllä isompi agilityurakka, kun maanantaina oli viimeinen alkeiskurssin tunti ja heti tiistaina ensimmäinen ryhmän tunti. No, tyytyväisenä Mörkö siellä juoksi ja hyppeli, enemmän se taisi ottaa mun kunnon päälle ;) Mörkö on alkanut pitää sellaista hepuliörinää siellä juostessaan ja hyppiessään, taitaa olla kaveri pikkuisen kierroksilla. Lisäksi meidän tokotausta kävi ilmeisen selväksi uudelle kouluttajalle, kun hän huomasi Mörkön pyrkivän aina mun vasemmalle puolelle. Ei kovin hyvä juttu, kun mä menen esteen vasemmalta puolelta ja Mörkö on sitten vielä mun vasemmalla puolella.... Noh, harjoitusta harjoitusta!

Tänään Mörkö jälleen hierottiin, tällä kertaa meillä kotona. Täällä sen olikin paljon helpompi rentoutua, kun ei kuulunut seinän takaa vieraiden ihmisten ja koirien kulkemista edes-takaisin. Etuosa oli jo paljon paremmassa kunnossa eli ei sen kummempaa jumitusta siellä. Selkäjumi ja lapojen alapuolella olevat kuonakertymät löytyivät edelleen ja nyt niitä käsiteltiin kunnolla auki. Eihän se kivalta tuntunut ja Mörkö välillä vähän irvisti tai yritti kierähtää selälleen, mutta todella nätisti antoi kuitenkin niitä kipeitäkin paikkoja käsitellä! Muutenkin oli tosi rento ja rauhallinen. Myös reidet olivat vähän jumissa. Nyt kun olen opiskellut ihmisten klassista hierontaa, niin voisi vähän tarkemmin tutustua koirankin lihasten anatomiaan, jos vaikka itsekin opettelisi hieromaan Mörköä. Hieroja sanoi Mörkön olevan lihaksikas "urheilijapoika", jolla lihakset tuntuvat hyvin. Lihaksia ei vaan kyllä yhtään NÄE tuon pörröturkin alta, joten tunnustelemalla edetään.

Huomenna pitää muistaa hyvin lämmitellä ja jäähdytellä. Alkaa välillä olla jo hyvinkin vilpoisaa illalla, pimeästä puhumattakaan..