..ainakin emäntää pikkupojan puolesta!

On tullut luettua paljon kokemuksia pennun päälle käyneistä koiristä, jotka on tuotu tutustumaan ja vakuutettu olevan ihan kilttejä mutta jotka silti ovat haukanneet pientä pentuparkaa. En missään nimessä halua niin käyvän meidän pikkuiselle Mörriäiselle!!

Muutama päivä sitten oli eräs vanhempi mies naapuritalosta tuomassa omaa koiraansa vähän tutustumaan. Koira oli ihan tajuttoman kokoinen, Mörkö olisi sille yksi suupala! Se oli kuulemma sekarotuinen, siinä oli ainakin kaukasianpaimenkoiraa. Mies kertoi, kuinka koira tykkää pennuista ja onkin kouluttanut jo monta pentua koirapuistossa. Vähän jäi epäselväksi miten tämä koulutus on tapahtunut, ei kuulostanut kauhean hyvältä, ehkäpä en haluakaan sitä tietää.. Joka tapauksessa sanoin, että rokotukset eivät ole vielä kunnossa, joten ei nyt oikein päästä moikkaamaan.

Tänään taas oli kaksi pikkutyttöä ulkoiluttamassa suht kookasta mustaa koiraa, joka tietysti bongasi pienen Mörriäisen pihalta leikkimästä. Koira lähti retuuttamaan perässään roikkuvaa pikkutyttöä meidän suuntaan, joten aloin ohjailemaan Mörkön leikkejä vähän kauemmas. Pikkutyttö kaatui ja itki ja huusi ja raivosi, kun koira ei ollut ollenkaan hallinnassa ja uhkasi tappaa koiran kotona lyömällä veitsellä päähän!! Huh.. no, onneksi he pääsivät näköpiiristä kuitenkin pois ja Mörkökin häiriintyi enemmän tytön karjumisesta kuin toisen koiran seikkailuista.

Jotta Mörtsi kuitenkin saisi olla tekemisissä toisten koirien kanssa järjestimme sille jo edellä mainitut treffit pienen Miloun kanssa. Tällä viikolla myös tapaamme Maisa-äiskän & Minnan, ja suunnitelmissa on tiedustella, lähtisikö tuttujen Viivi-mopsi joku päivä leikkimään, vaikka onkin jo noin 3 vuotta eikä siis mikään pentu enää.