Eilen alkoi jälleen agilitytreenit Ertin ulkokentällä. Mörkö oli tietysti aivan täpinöissään! Vauhtia oli taas hurjasti ja minä sitten hiki päässä yritän ohjata oikealle esteelle :D Me päästiin uuteen ryhmään, kun oma ryhmä olisi treenannut meille huonona päivänä. Tosi kivalta vaikutti tämäkin ryhmä ja kouluttaja, joka kehui Mörköä ja meidän suhdetta.

Pieni äksidenttikin sattui, kun ohjasin Mörköä puomille ja Mörkö siinä hössötyksissään meinasi ensin juosta ohi, mutta sitten tajusikin mihin piti mennä ja yritti pompata jollain sivuloikalla puomille noin metrin korkeuteen ja putosi toiselta puolelta alas. Seuraavalla yrityksellä se oli vähän epävarma, kannattaako moiselle puomille edes kiivetä ja meni hitaasti matalana eteenpäin, mutta muutamalla toistolla oli palautunut jo ihan normaaliksi ja meni puomia ihan ilman ongelmaa.

Tosi kivoja ratoja tehtiin ja hyvin oli tilaa treenata ratojen välissä vapailla esteillä. Pujottelussa Mörkö ihan yllätti mut.. se on taas käyny jossain salaa harjottelemassa, koska se osasi mennä jo suurimmaksi osaksi sillä tavalla hypähdellen ne kepit! Tästä on kiva jatkaa treenejä! :)