Nyt on menty jossakin metsään. Tänään oltiin pommarissa treenaamassa ja siinä mielessä meni loistavasti, että Mörkö oli suurimman osan ajasta irti eikä lähtenyt minnekään seikkailemaan, vaan pysyi hyvin siinä hollilla. Mutta se ei enää ole yhtään niin innostunut treenaamisesta kuin ennen. Alun innostuksen jälkeen sillä alkaa liikkeet hidastua, se alkaa enemmän katsella ympärilleen, jos vaikka muualla tapahtuisi jotain kiinnostavampaa, tai haistella/maistella muilta tippuneita nameja. Se näyttää vähän siltä, että tylsäääää....

Ehkä pitäisi pitää treenihetket vähän lyhyempinä, tehdä vähemmän toistoja ja yrittää kaikin keinoin pitää yllä omaa innostuneisuutta. Siinä onkin haastetta, kun tekisi mieli harjoitella ja harjoitella ja vielä vähän hioa jotain liikettä eikä heti tule mieleen, että MÖRKÖN mielestä se voi käydä aika tylsäksi.

(Nii-in.. tässä sen taas näkee, mä tarvitsen toisenkin koiran treenattavaksi! ;D)

Ai niin, sain eräältä toiselta treenaajalta ajatuksen, että Mörkön rapsuttelu voisikin liittyä sen pitkään turkkiin! Se on näin tarkemmin ajatellen hyvinkin mahdollista. Ötököitä ei ole löytynyt ja ne meidän löytämät "munat" ovat saattaneet hyvinkin olla jotain hilseitä. Silloin rapsutteluun ei olisikaan auttanut Stronghold vaan nimenomaan kutinaa lievittävä kortisonikuuri. Hmm.. pitääpä jäädä seuraamaan tilannetta, koska en millään haluaisi leikata Mörkön turkkia ihan lyhyeksi keskellä talvea, ettei se turkin alla asustava pieni poika aivan jäädy, jos taas pakkanen yllättää. Keväällä jossain välissä kyllä turkki taas lähtee.. saa nähdä vielä milloin..

Jälkihuomautus seuraavana päivänä canicrossin jälkeen: On ihan mahdollista, että se turkki lähtee jo ihan tässä lähipäivinä! Noi canicross-valjaat huovuttaa sitä jälleen sieltä täältä, turkki on ulkoilun jälkeen TÄYNNÄ takiaisia ja niiden typeriä osasia, joita saa tuntitolkulla nyppiä turkista, ja jos se rapsuttelu johtuu pitkästä turkista, niin sitten saa lyhentyä! Ja jos pakkaset tulee, niin onneksi sillä on fleecepuku, jonka voi laittaa päälle. Että näin.