Tänään mentiin Minnan ja Maisan luo kylään. Maisa-äippä ensin vähän haukkuen infosi Mörköä talon tavoista ja perille taisi ohjeet mennä. Sitten Mörtsi nostettiin pöydälle ja alettiin parturoida sitä pientä peikonpoikasta jälleen portugeesin näköiseksi. Karva oli kasvanut niin paljon, että pepun lyhkäisempää karvaa ei melkein enää erottanut. Mörköhän ei jälleen trimmauskoneen kosketuksesta edes hätkähtänyt, keskittyi lähinnä mamman tai Anttonin kädessä olevaan namiin (kuten Maisakin, joka himoitsi namia lattialta käsin ja kävi vielä ryöstämässä pöydältä oman kappaleensa :D).

595964.jpg

595986.jpg

Paikallaan pysyminen alkoi tietysti meidän elohopeaa ennen pitkää tympäisemään ja silloin piti vähän venkoilla joka suuntaan (ja eipä ihmekään, kun tuossa ylemmässä kuvassa näyttää mammalla olevan aikamoinen kuristusote ;D), mutta valmiiksi tuli! Mörkö sai ihanan silkkisen sukkahousupepun :)

595999.jpg

Kyläilyn kohokohta oli varmasti Mörkön mielestä ihana painimatsi äipän kanssa. Maisa jaksoi tosi kauan leikkiä Mörkön kanssa ja hauskaa näytti olevan molemmilla!

596009.jpg

Käytiin myös yhdessä ulkoilemassa lähimaastossa ja ihastuttamassa muita koiranomistajia Möttösen komealla uudella lookilla. Oli oikein antoisa ja mukava kyläreissu, kiitos paljon Minna ja Maisa! :)