Mä tuossa viikonloppuna löysin möllitokokisat tälle päivälle ja ajattelin nyt huvikseni sitten osallistua, vaikka meillä nuo kisat alkoivatkin mennä vähän heikommanpuoleisesti. Senpä takia ajattelin, että vauhtia on hyvä hakea mölleistä, jossa saa palkata. Niinpä tänään ajeltiin Espoon Latokaskeen kisaamaan. Alussa kuitenkin ilmoitettiin, että palkkaus suorituksen aikana ja liikkeiden välillä tiputtaa pisteitä. Päätinkin sitten, että en palkkaa ollenkaan ellei Mörkön kiinnostus lopahda ihan totaalisesti ilman namia. Näin meillä meni:

Luoksepäästävyys: 10

Paikallamakuu 1 min: 10 - Mörkön vieruskaveri hyöri ja pyöri ja mussutti namia ja lähestyi Mörköä ja sen ohjaaja käskytti ja pyöri itsekin, niin että mua alkoi vähän huolestuttamaan jo Mörkön pysyminen. Onneksi Mörkö makasi täysin rauhallisena ja hiljaa koko vaaditun ajan :)

Seuraaminen hihnassa: 10 - oli meidän parasta seuraamista! Mörkö täsmälleen oikeassa paikassa seurasi jatkuvassa kontaktissa, teki käännökset ja temponvaihtelut ja kaikki aivan nappiin. Tuomari kehui kovasti ja sanoi odottavansa juuri tuollaista seuraamista koiratanssin SM-kisoissa.

Liikkeestä makuu: 10

Luoksetulo: 10

Hyppy: 5 - öh.. tässä tuli ongelma. Esteenä oli kapea, muovinen, punainen pienenpieni este ja epäilen suuresti, ettei Mörkö edes tajunnut sen olevan sellainen. Hyppy-käskyn jälkeen se nimittäin meni ihmeissään haistelemaan kyseistä hökötystä ja tajusi hypätä vasta kunnon ohjauksen ja käsimerkin jälkeen hökötyksen yli.

Kokonaisvaikutus: 10

Yhteensä: 130 pistettä ja 1 sija!! (1/9)

Palkinnoiksi saimme pienen pokaalin, vedessä kelluvan muovisen noutokapulan sekä namit koiralle ja ohjaajalle. Niin ja hyvän mielen myös! :)

Harmi toisaalta, että oli möllikisat, kun nyt olisi voinut onnistua virallisissakin. No, katsotaan niitä virallisia sitten taas joskus.. on kuitenkin vielä jonkinmoinen kynnys lähteä sinne säheltämään sen viimekertaisen seuraamissekoilun jälkeen. Mutta tästä on hyvä jatkaa!