Tänään Mörköllä oli ensitreffit vieraan pennun kanssa! Me ollaan vähän väijytty yhtä naapurustossa asustavaa 14 viikon ikäistä cavalier kingcharlesinspanielin pentusta sillä silmällä, että jos siitä saisi meidän pikkuapinalle leikkikaveria joku päivä ja tänään tärppäsi :) Treffit sovittiin klo 19 ja niin Mörkö ja Milou tapasivat toisensa.

551682.jpg

Ensin toisen pikkukundin tapaaminen jännitti vähän Mörköä, piti mennä mamman jalkojen taakse vähän ensin katselemaan ja haistelemaan. Miloun omistajien luo sen sijaan Mörkö kirmasi iloisesti heti siliteltäväksi. Pienen harkinta-ajan jälkeen Mörriäinen oli valmiina leikkiin, ei se toinen pentu ollutkaan yhtään pelottava, kun mammakin sitä silitteli. Sitten taas alkoi Milouta vuorostaan jännittämään, vaikka se oli ollut koko ajan siihen asti tekemässä innokkaasti tuttavuutta. Vähän matkaa käveltiin aukeammalle paikalle, jossa oli tilaa temmeltää ja Mörkö oli ihan intona. Hassua, kun Milou 14 vk ja Mörkö 8,5 vk olivat ihan saman korkuiset, mutta Mörtsi näytti huomattavasti rotevammalta, osittain tosin varmaan pörröisen karvansa takia. Leikki meni niin, että Milou juoksi edellä ja Mörkö perässä. Jos Mörkö jäi haistelemaan jotain matkan varrella, tuli Milou kuitenkin häntä heiluen haastamaan uudelleen leikkiin.

Oli kyllä poika väsynyt sen leikkituokion jälkeen, varmasti nyt ainakin uni maistuu! Unosille se vetäytyikin heti ruoan jälkeen.. mamman reipas kulta! :)

556234.jpg