Mörriäinen on sopeutunut ihan hyvin uuteen kotiinsa. Se on vielä aika kiinni mamman helmoissa, yrittää seurailla joka paikkaan. Erityisen ihanaa on nukkua päikkäreitä sohvalla emännän tai isännän kainalossa.

508214.jpg

Mörkö on myös kova poika protestoimaan. Kun se siivouksen ajaksi joutui omaan aitaukseensa, se vikisi ja kiljui kuin pistetty sika. Myös vessan oven takaa kuuluu vikinää, joskus protestointi yltyy ihan ulvomiseksi saakka. Ollaan yritetty tehdä yksinoloharjoituksia aloittaen ihan pikkuhetkistä ja pidentäen niitä sitten. Yhden kerran Mörkö joutui olemaan noin 20 min yksin kotona ja voi sitä mekkalaa, minkä se pisti pystyyn. Se oli varmaankin kiljunut koko ajan, koska se ihan läähätti, kun sinne palasi takaisin. Ollaan yritetty olla tarkkana, että ei tulla silloin, kun se vinkuu tai huutaa, ettei se luule sillä meuhkaamisella saavansa meitä palaamaan. On kuitenkin vähän vaikea odotella rapussa siinä hirveässä metelissä ja toivoa, ettei alakerrassa ole yötyöntekijöitä....

Ulkona Mörkö syö kaiken eteen tulevan. Hiekkakakustakin se rouhasee suun täyteen ja kaikkia tuulen mukana leijailevia lehtiä täytyy metsästää. Tarpeitaan se ei kovin mielellään sitten ulos teekään, ne tulee vaihtelevasti lattialle tai sitten välillä myös sanomalehtien päälle.

Mörkö on myös saanut tutustua uusiin ihmisiin. Täällä on käynyt sitä moikkaamassa tähän mennessä jo monet ihmiset ja Mörkö on ottanut kaikki tervetulleina vastaan. Hirveästi se ei aina aluksi vieraista ihmisistä välitä, ei se pelkää tai mitään, se ei vaan ole heti kovin kiinnostunut. Sitten kun vieraat ovat vähän leikittäneet ja silittäneet sitä, se jo saattaa kiivetä vieraan syliin nukkumaan.

Ollaan harjoiteltu istumista. Pikku-Mörriäinen ei millään malttaisi odottaa istuen, kun ruokakuppi lasketaan maahan, siinä meillä onkin nyt alkajaisiksi työmaata. Ollaan myös harjoiteltu pannan pitämistä kaulassa. Mörkö ei oikein pidä pannastaan, vaan rapsuttelee sitä takajalalla tasaisin väliajoin. Myös EI-sanaa ollaan yritetty harjoitella, se ei oikein ole Mörköllä vielä hanskassa tai sitten sitä ei paljon kiinnosta, meidän pikku kapinallinen ;)

Huomenna Mörkö täyttää 8 viikkoa!