Mörkö ja Jedi ovat saaneet tänä talvena ainakin purkaa energiaa, kun ovat tuolla syvässä hangessa keskenään päässeet mellastamaan. Niillä on kyllä todella hauskaa yhdessä, sitä on ihana katsella :)

Talvileikkejä ja -lenkkejä häiritsee kovasti tassujen pohjiin kertyvät jääpaakut, jotka painavat ikävästi. Umpihangessa se ei ilmeisesti niin hirveästi tunnu, mutta teitä pitkin kävellessä pojat jäävät vähän väliä yrittämään repiä niitä paakkuja pois. Niinpä Mörkö alkoikin yhtenä päivänä ontumaan ja huomasimme, että sen toisen takatassun anturasta oli lähtenyt pintakerros pois melkein puolen anturan laajuudelta. Eläinlääkäri määräsi haavaan lääkevoidetta, jota nyt sitten laitetaan anturaan pari kertaa päivässä. Tassuun pitää tietysti laittaa suojaksi myös sukka, muuten voide ei siinä kauaa pysy. Kauluria emme raaski nimittäin käyttää, Jedihän siitä riemastuisi ;)

Tulevia ulkoiluja helpottamaan kävimme hommaamassa tossut ja jotakin tassunpohjasuihketta, jonka pitäisi estää lumen tarttuminen. Mielenkiinnolla jään odottamaan suihkeen toimivuutta.

1294414122_img-d41d8cd98f00b204e9800998e