Mörkö, pian 9 kk, on alkanut nyt lähiaikoina enemmän vahtimaan kotia. Se erityisesti yöllä saattaa murista ja jopa haukahdella (mitä ei siis yleensä ikinä kotona tee!!) ovella, jos rapussa kuuluu ääniä.

Tänään tuli huoltomies tekemään jotain ilmastointilaitejuttuja. Oltiin valmistauduttu siihen sopimalla aika ja Antton jäi sitten Mörkön kanssa kotiin varmuuden vuoksi. Mörkö on AINA ottanut KAIKKI vieraat hirveällä innolla vastaan, heiluttanut häntää ja ollut ratketa onnesta, ei ole tiennyt miten päin olla, ja mä olen ollut yleensä sillon kotona. Tällä kertaa en siis ollut kotona, mutta "lauman-alin-kasti-Antton" kylläkin. Mörkö oli murissut ja haukahdellutkin huoltomiehelle siitä hetkestä lähtien, kun tämä omilla avaimillaan tuli sisään. Se seisoi ryhdikkäästi ja pörheästi häntä pystyssä ja murisi ja haukahteli. Antton yritti kiinnittä sen huomiota, mutta aika lailla Mörkön huomio oli siinä tuntemattomassa miehessä, joka tunkeutui (Mörkön mielestä) meille. Huoltomies yritti houkutella Mörköä luokseen ja Mörkö vähän haistelikin, mutta ei edes häntäänsä heiluttanut, vaan oli koko ajan valppaana häntä pystyssä ja murina päällä. Huoltomies viisaasti murisi sitten takaisin, joka ei varmasti herättänyt Mörkössä ainakaan yhtään enempää luottamusta..

Hyvä tietää nyt, miten Mörkö reagoi vieraisiin täällä kotona, niin jatkossakin täällä on sitten joku sen kanssa, kun on huoltomiehiä tms. tulossa. Toinen on noin nuorena jo noin suurella itseluottamuksella vahtimassa. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, olisiko ollut samanlainen show, jos itse olisin ollut kotona. KOSKAAN ei ole vielä ollut murinan häivääkään silloin, mutta eihän sitä tiedä. Pitää testata joskus ;)