Maanantaina oltiin tokalla agilitytunnilla. Tälläkin kertaa ryhmä jaettiin kahtia, nyt meidän pikkuryhmässä oli kolme koirakkoa ja toiseen meni sitten enemmän eli ei mikään huono mäihä tälläkään kertaa! ;)

Ensin tehtiin pieni rata, jossa oli puomi, hyppy ja putki. Mörkö oli taas ihan onnessaan päästessään tekemään. Se oli itse asiassa niin tohkeissaan, ettei meinannut malttaa kuunnella minne ensin piti mennä. Hienosti se taas suoriutui niistä kaikista. Kontaktilla se yllättäen menee osittain maate, kun sanoo "pinta".. hmm.. no, en tiedä siitä sitten sen enempää. "Pintaa" ollaan harjoiteltu viime viikon aikana eikä se silloin ole maahan mennyt.

Seuraavaksi mentiin harjoittelemaan kolmea hyppyä, jotka oli aseteltu puoliympyrän reitille. Sitten päästiin kokeilemaan pujottelua. Keppeihin oli asetettu ikään kuin reunuksiksi muovinauhat, jotka pitävät oikealla reitillä. Hi-taas-ti yritettiin edetä Mörkön vauhdikkaasta luonnosta huolimatta ja hoksasihan se poika, että nyt on tarkoitus vaan seurata tuota namikättä eikä pomppia näiden muovien yli.

Viimeiseksi päästiin kokeilemaan jälleen Mörkön lempparia: A-estettä. Siis aivan älytöntä, kun Mörkö innostuu siitä niin, että muiden koirien ylittäessä sitä se alkaa vinkua ja tempoilla ja huitoa tassuillaan. Vihdoin se Mörkön odotus palkittiin ja se sai ylittää peräti kolme kertaa tuon iiiiiiihanan esteen! Se on kyllä sellainen orava :D

Innolla jäädään jälleen odottelemaan ensi maanantaita. Toivottavasti en vaan tule kipeäksi, vaikka tällä hetkellä kovasti sellainen olo on..