No niin, nyt on Möykky jo sen ikäinen, että roksut on voimassa ja voi viedä ihan oikeastikin koirapuistoon tapaamaan muita koiria ja laillisesti riekkumaan irti hihnasta. Tässä meidän lähellä on ainakin pari kolme koirapuistoa, joissa ei yleensä ole näyttänyt kovin tunkua olevan.

Aloitimme koirapuistoilun rauhallisesti nuuskimalla tyhjän puiston hajuja. Ne eivät tosin Mörköä juurikaan kiinnostaneet eikä se edes innostunut juoksemaan ympäriinsä, vaan lähinnä käppäili mamman perässä ja edellä pitkin puistoa.

Seuraavaksi mentiin koirapuistoon, jossa oli jo yksi koira, 5-vuotias rottweileruros (portilta varmistettiin sen tulevan toimeen pentusten kanssa). Mörkö meni innoissaan tekemään tuttavuutta, yritti saada rottista jahtaamaan itseään ja välillä kieri hölmösti rottiksen päälle.. en tiedä mikä keilapallo kuvitteli olevansa :D Rottis ei oikein jaksanut lähteä juoksemaan, vaan lähinnä löntysteli ympäriinsä ja merkkaili samaa puuta uudestaan ja uudestaan.

657847.jpg

Kun Mörkö pysähtyi vähäksi aikaa, se tuli kyllä innokkaasti nuuskuttamaan, mutta silloin Mörkö pinkaisi taas kauemmaksi ja odotti peppu pystyssä leikkituokiota.

657838.jpg