Piipahdettiin tässä eläinlääkärissä, onneksi ihan vaan rokotukset ottamassa ja yleistarkastuksessa. Kyllä on muuten suuri ero tuollaisella 1-vuotiaalla kakaralla ja 4-vuotiaalla järkevällä aikuisella koiralla!

Jedi oli tyypilliseen tapaansa ratketa liitoksistaan, kun oli NIIIIIN mahtavia hajuja ja kaikenlaisia tavaroita ja ties mitä. Se yllätti meidät täysin kusaisemalla "Jedi was here"-merkin  eläinlääkärin pöytään!! Eläinlääkäri tosin sanoi, että se on ihan yleinen kusipaikka, vähintään yksi uros päivässä siihen merkkaa. Mutta meidän Jedi.. voi hyvänen aika! Pöydälläkin se oli tohkeissaan ja antoi kyllä nätisti katsoa ja tutkia, mutta yritti kovasti pusutella eläinlääkäriä. Rokotusta se ei huomannut kyllä millään lailla, se on täysin varmaa! Eläinlääkäri totesi, että se käyttäytyy kuin nelikuinen pentu. Kyllä, allekirjoitan täysin.

Sitten pöydälle nostettiin Mörkö. Se seisoi hievahtamatta koko sen ajan, kun lääkäri tutki ja kopeloi ja kuunteli ja rokotti. Se käyttäytyi niiiiiin hienosti ja mamma oli hirveän ylpeä siitä!

Molemmat pojat todettiin hyväkuntoisiksi, ei ollut mitään hämminkiä minkään suhteen :) Jedi palaa vielä muutaman viikon päästä hakemaan sen jonkun toisen rokotuksen, kun niitä ei suositeltu annettavaksi samalla reissulla. Katsotaan, mitä se Jempula sitten keksii......