Tänään täytti pikkupoika jo 16 viikkoa ja oli toisen rokotuksen aika. Eläinlääkäri (joka oli eri kuin viime kerralla) suositteli ottamaan rabies-rokotuksen erikseen muutaman viikon päästä, joten palataan sinne taas pian. Silloin itse asiassa on se ensimmäinen eläinlääkärikin jälleen paikalla.

Tämä eläinlääkäri oli vähän eri linjoilla purennan kanssa. Toinen alakulmurihan on kasvanut nyt pois sieltä kitalaen kuopasta ja tulee hyvin ulos eli on oikealla paikallaan. Toisella puolella tilanne on edelleen sama ja hammas on selvästi jumissa ylähampaan takana. Nyt ell ei kuitenkaan olisi lähtemässä heti poistamaan, vaan sanoi tilannetta katsottavan sitten pysyvien puhjettua. Hän myös sanoi, että leuat kasvavat niin eri tahtiin, että purenta saattaisi vielä korjaantuakin. Niin ne näkemykset eroavat. Noh, senhän näkee sitten.

Muuten oli kaikki jälleen kunnossa ja Mörkö reipas poika. Tällä kertaa nirsoili eikä kelpuuttanut mitään eläinlääkärin antamia nameja. Sen sijaan alkoi oikein riehaantumaan loppusilittelyissä. Muutenkin se hömppä oli koko ajan ihan tohkeissaan taas niiiiiin mukavasta paikasta, jänskistä tuoksuista ja kivoista tädeistä.