Eilen olin hommissa Ertin järjestämässä mätsärissä ja Kiva koirakansalainen -testissä. Pojat olivat Anttonin kanssa mukana ja saivat osallistua nakinsyöntikisaan. Ideana oli syödä laudalta mahdollisimman nopeasti 10 nakinpalaa ja juosta maaliin. Ensin yritti Mörkö, joka huolestui totaalisesti hukattuaan näkyvistään Anttonin ja Jedin, jotka olivat siirtyneet sivummalle. Kun sijainti löytyi, tuli tietysti hirveä kiire sinne päin. Niinpä se oli juoksemassa jo kiireellä nakkien ohi, kunnes näytin että syöpäs nämä tästä ensin. Siinä ei kauan nokka tuhissut ja pian oltiin jo maalissa. Sen aika oli muistaakseni jotain vähän päälle 10 sek.

Sitten tuli Jedin vuoro. Se lähti hirveällä tohinalla matkaan, mussutti nakkeja ikuisuuden ja sähelsi osan alas laudalta. Laudalta tippuneet olivat tietysti ihan hiekkaisia eikä niitä silloin voi syödä, vaan hiekat on ensin ravisteltava pois. Pienellä Jeppanalla meni aikaa noin 1 min 7 sek, mikä on aika paljon voittajan alle 7 sekuntiin verrattuna ;) Voi sitä pientä palleroa! :D

Kiva päivä oli, saatiin mukava auringonpaistekin sopivasti. Ikävä kyllä punkit ovat lähteneet myös liikenteeseen, Jedistä on löytynyt jo 4 (mikään ei onneksi ollut kiinnittynyt vielä) ja Mörköstä kuonon alle kiinnittyneenä yksi. Nyt on molemmilla pojilla myrkyt niskassa. Toivottavasti siitä on jotain apua..