APUA!! Nyt on ekat viralliset tokokisat sitten takana! Paikkana oli Ruskeasuon nurmikenttä ja tuomarina Harri Laisi.

Mä ilmoittauduin tahallani pari päivää ilmoittautumisajan alkamisen jälkeen, koska arvasin sen olevan täynnä. Hyvillä mielin sitten mentiin neljännelle varasijalle, koska mä pidin erittäin epätodennäköisenä, että sieltä niin monta peruisi menonsa. Niinpä vaan pari päivää sitten tuli viesti, että meille on peruutuspaikka, tervetuloa!! Mähän olen ollut siitä lähtien sitten ihan paniikissa, mutta ONNEKSI se odotusaika ei ollut noita muutamaa päivää pidempi. Mä en edes kertonut siitä kokeeseen menosta juuri kellekään siltä varalta, että mulla meneekin pupu pöksyyn. Sinnepä silti tutisten uskaltauduttiin ja HYVÄ NIIN! Näin meillä sujui:

Luoksepäästävyys: 10  -  ei ongelmaa, vaikka tuomari oli mies

Paikalla makaaminen: 9  -  tätä mä jännitin ehdottomasti eniten! Nätisti Mörkö totteli käskyt heti ykkösellä ja jäi paikalleen. Se kuitenkin välillä vinkui, "itkeä vollotti" kuten tuomari sanoi. Sen vieruskaveri istui ja touhuili jotakin ja Mörkö vähän katseli sitä välillä, mutta ei onneksi noussut paikaltaan. Miten 2 minuuttia voikin tuntua niiiiiiin pitkältä ajalta?! Huh..

Seuraaminen kytkettynä: 8 1/2 

Seuraaminen taluttimetta: 9  -  seuraamisista ei juurikaan muistikuvaa.. yritin vaan selviytyä kutakuinkin liikkeenohjaajan käskemään suuntaan.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9  -  hidastin vahingossa vähän omaa menoani.

Luoksetulo: 8 1/2  -  Mörkö tuli hirveää vauhtia luokse, meni vähän ohi, mutta palasi nätisti sivulle perusasentoon.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9 1/2  -  taas hidastin omaa menoani, mutta onneksi vaan ihan pikkuruisen

Tässä välissä meinasi mamma saada sydärin! Liikkeenohjaaja asetteli estettä ja Mörkö ymmärsi sen tulevan seuraavaksi ja sai ihan hillittömän hepulin! Se lähti juoksemaan korvat supussa pari kunniakierrosta mun ympäri, mutta ONNEKSI se ei sen pidemmälle mennyt!! Tuli kyllä sitten luokse, kun sai suurimmat höyryt purettua.

Estehyppy: 9  -  hyppäsi into piukeana heti ekasta käskystä, seisahtui nätisti ja malttoi odottaa istu-käskyä.

Kokonaisvaikutus: 9 1/2  -  tuomari oli tyytyväinen, sanoi että hienosti meni ja vielä ekoissa kisoissa! :) Neuvoi myös kiinnittämään huomiota noihin jättöliikkeisiin, etten ala itse hidastelemaan ja pudota siten pisteitä turhaan.

Pisteitä yhteensä 180 eli 1-tulos, sijoitus 2.!!!!!! :D Saatiin palkinnoksi muovikassillinen ruoka- ja namipusseja. Muut tulokset löytyy täältä: http://www.lagottoromagnolo.fi/tokokoe.htm

1253437897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1253378046_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on niiiiiiiin hyvä fiilis! Mamman pieni Möymöy on kyllä maailman ihanin koira! Kannatti ehdottomasti mennä, vaikka jänskättikin niin hirveästi. Huhhuh..