No niin, nyt meillä on sitten taas kovasti rapsutteleva ja "kirputtava" koira! Korvan takaa löytyi rupia ja masussakin kirputuksen jäljiltä punaisia kohtia. Kiikutettiin tänään kutiseva Mörkö eläinlääkärille, joka päätteli, että runsaiden uimisten seurauksena ihon oma bakteerikanta on suorastaan riehaantunut. Uimisten jälkeen iho voi jäädä pitkäksi aikaa kosteaksi (mm. juuri korvan alta) ja se on tietysti mukava muhimispaikka bakteereille. Arveli, että jos olisimme viikon päästä tulleet, niin olisi ollut huomattavasti pahemmassa kunnossa. Hoidoksi saimme antiseptisen puhdistavan shampoon päivittäiseen pesuun kunnes tilanne rauhoittuu sekä lyhyen kortisonikuurin kutinaa lievittämään. Tuli myös viikon uimakielto sekä ohje, että turkki pitää föönata kuivaksi pesujen jälkeen. Toivottavasti tilanne menee näillä ohi.

Mörkön kanssa on nyt siirrytty raakaruokintaan. Tai siis ainakin kokeillaan, miten se Mörkölle sopii. Sopivasti suht lähelle meitä muutti Murren murkina, josta on helppo käydä hakemassa ruokia pakasteina. Hyvin on mennyt tähän asti, maistuu tietysti hyvin ja maha on tykännyt.

Me päästiin myös agilityn alokaskurssille!! APUA! :D Mä oon jo tosi pitkään halunnut päästä kokeilemaan Mörkön kanssa agilityä, mä oon ihan varma että Mörkö tulee tykkäämään siitä ja paljon! Kurssi alkaa ensi kuun puolivälissä. Siihen asti pitää vielä odotella, vaikka tietysti tekisi mieli päästä just nyt heti välittömästi saman tien kokeilemaan.... ;)