Mörkö pääsi tänään ensimmäistä kertaa veneen kyytiin. Aamulla ulkona oli niin hieno ilma, että päätettiin lähteä vähän veneilemään. Mörkö oli tapansa mukaan innoissaan laiturilla mukana hösöttämässä, kun moottorivenettä valmisteltiin lähtöön. Vähän jännitti, kun mamma nosti veneeseen, kun se vähän keikkui aaltojen mukaan. Ei se kuitenkaan ollut moksiskaan, kun lähdettiin liikkeelle, vaan nenä kävi koko ajan, kun piti haistella meren tuoksuja. Piti myös vähän maistaa venettä, ihan vähän vain. Oli vissiin herkullisen suolaista merivettä roiskahtanut.

637897.jpg

Pysähdyttiin Käärmeluodolle (jossa ei siis käärmeitä taida pahemmin olla..? niin mulle ainakin on uskoteltu) jalottelemaan. Mörkö sai kiipeillä kallioilla ja pyydystää perhosia ja pomppia vähän tavallista vaikeammassa maastossa. Kaikkein ihaninta taisi kuitenkin olla ne aarteet, mitä sieltä löytyi - hanhenkakka! Niitä Mörkö napsi suuhunsa ja sitä mukaan mä jouduin niitä pökäleitä sieltä suusta kaivamaan. YÖÖÖÖKS! Ei mitään herkkua.. paitsi Mörkön mielestä tietysti :D

637901.jpg

Takasin päin Mörkö makasi ja istui veneessä mun jalkojen välissä täysin tyytyväisen oloisena ja rauhallisena. Tästä taitaakin tulla veneilykesä!!

637907.jpg