Viime viikolla olimme Levillä laskettelemassa ja pojat pääsivät tietysti mukaan mökkeilemään. Menomatkan menimme yöjunalla. Molemmat pojat olivat ensimmäistä kertaa junassa ja mammaa vähän jänskätti, mitä tuo pienempi pallero siitä tuumaisi. Meidän hytti oli vaunun viimeisenä eli kolina kuului ja kovaa. Lisäksi ihmisiä ravasi edes-takaisin oven takana. Kun tämä mekkala alkoi, Jedi loikkasi välittömästi kuratassuinensa sängylle mamman viekkuun sitä ihmettelemään. Eipä se kauaa sitä jäänyt kuitenkaan ihmettelemään vaan kotiutui junan hyttiin niin hyvin, että siellä se pieni nukkui tyytyväisenä selällänsä :)

1272563136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mörkö nyt ei ollut moksiskaan, mitä nyt vähän killisteli päätänsä käytävän äänille.

1272563216_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yöllä se pomppasi sängystäkin, kun joku kehtasi meidän hytin ohi kävellä, mutta huomasi sen hyvin pian kannattamattomaksi tempaukseksi, koska uninen mamma nukahti ennen kuin antoi luvan tulla takaisin ja ilman lupaahan sänkyyn ei ole mitään asiaa.

Mökillä pojilla oli tietysti mukavaa, kun rapsuttajia ja leikittäjiä oli peräti kahdeksan kappaletta ja metsäretkillä pääsi maistelemaan poronkakkaa (ja yllättäen myös ihmisen.. YÖK!). Kotiin matkustettiin autolla siten, että yövyimme Oulun Edenissä ja sieltä sitten jatkoimme kotiin. Edenissä koiria varten huoneessa oli juomakuppi ja lihaherkkutikku odottamassa. Meillä koirat saavat nukkua reissussa sängyssä, mutta kotona eivät. Mörkö otti tästä kaiken ilon irti ja nukkui joka yö mamman viekussa (ja välillä mukavasti Anttonin jalkojen päällä). Jedi sen sijaan ei nukkunut sängyssä kuin pari yötä ja loput lattialla. Sillä tulee ilmeisesti vähän turhan kuuma.

1272563701_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä näiden kanssa on helppo matkustaa, ei voi muuta sanoa! Jedi alkoi heti autoon päästyään vetelemään hirsiä ja se saattoi nukkua ihan tunti tolkulla. Mörkö välillä nukkui ja välillä katseli maisemia. Sitten pysähdys jaloittelemaan ja pissalle, ja sitten taas matkaan. Hyvin meni reissu! :)