Tänään oltiin Eläinlääkäriasema Hertassa joukkokuvauksessa. Mörköltä tutkittiin silmät, kuvattiin lonkat ja kyynärät sekä tutkittiin kliinisesti polvet. 4 tuntia vierähti jonotellessa, mutta saatiin hoidettua :)

Silmiä kehui hirveästi, oli kuulemma kaikki todella hyvin. Myös polvet olivat kuulemma aivan priimat! Röntgenkuviin saikin odotella sitten jonkin aikaa, mutta Mörkö käyttäytyi todella hienosti kaikesta hälinästä ja muista koirista huolimatta. Suurimmaksi osaksi se vain kökötti, välillä pilkki ja oli kyljelläänkin rapsuteltavana. Vähän piti alkaa mammaa puskemaankin, ettei se ihan nukahda, mutta muuten se oli ihanan rauhallinen.

Röntgenkuvausta varten se rauhotettiin. Mörkö taas yritti viimeiseen asti sinnitellä jaloillaan, joten se oli pakko lopuksi kaataa, ennen kun se muksahtaa ja satuttaa itsensä. Röntgenkuvat onnistuivat heti ensimmäisellä yrityksellä (joillain piti ottaa tositosi monta kuvaa, kun aina vaan tuli vinoja kuvia) - kyllä MEIDÄN koira osaa olla suorana röntgenkuvissa, nih!! ;D Eläinlääkäri sanoi, että todella hyviltä näyttivät lonkat ja painotti, että todella hyvät erityisesti vesikoiran lonkiksi, jotka ovat usein huonoja. Arveli, että tuskin ainakaan B:tä huonompaa voi tulla, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Mutta hänen mielestään olivat siis oikein hyvät!

Nyt sitten odotellaan vaan, mitä siellä Kennelliitossa ollaan lonkista mieltä, mutta täällä ainakin ollaan nyt oikein hyvillä mielin :)