Olen selaillut tässä läpi lähialueen koirakerhot ja muut, joissa olisi tarjolla pentukursseja. Ehdottomasti haluaisin Mörtsin kanssa sellaiseen osallistua, mutta tarjontaakin on niin laidasta laitaan. Välillä on vaikeaa yrittää arvailla, mikä olisi sellainen hyvä kurssi, joten olen yrittänyt keskustelupalstoilta vähän bongailla kommentteja.

Helsingin seudun kennelpiirin pentukurssille jo ilmottauduinkin, mutta jonot ovat niin pitkät, että päästään sinne treenailemaan vasta elokuussa. Siihen kuuluu neljä kertaa ja hinta oli 15 € eli ei paha, kun vertaa muutamiin muihin, joissa on 5 kertaa ja hinta 85 €! Lisäksi tuo HSKP:n kurssi vaikuttaa sellaiselta.. pätevältä.

Vesikoirat ry:n tokoihin haluaisin myös mennä, mutta siellä alkaa kesätauko ja saamme siis sitä odotella syksyyn asti.

Munkinseudun koirakerho vaikutti myös hyvältä vaihtoehdolta, mutta heillä seuraava pentukurssi on vasta syksyllä. Treenit heillä on Kone-puistossa eli ihanan lähellä meitä! Luultavasti ainakin jossain vaiheessa saatetaan siis liittyä menoon mukaan, vaikka ei ehkä pentukurssille mennäkään. Pentujatkoille siis ehkä..

Saa nyt siis nähdä, minne me päädytään nyt kesän aikana. Tulevaisuudessa varmaan käydään Vesikoirien tokossa, mutta myös agility kiinnostaa. Varsinkin kun Mörköllä on ilmiselviä taipumuksia siihen, se kun tykkää hyppiä esteiden yli ja mönkiä ahtaista "tunneleista" ja juosta tuhatta ja sataa jo nyt :D