Mutta vain yritykseksi (saada I-tulos) se jäi tälläkin kertaa. Näin meillä meni:

Luoksepäästävyys: 10

Paikalla makaaminen: 10 - Tästä mä olen niiiin tyytyväinen. Unohtunut oli viime kisojen ikävät naapurit ja meidän ryhmästä kaikki pysyivät paikallaan.

Seuraaminen kytkettynä: 9½

Seuraaminen taluttimetta: 0 - Ja tähän siis kaatui meidän suoritus tällä kertaa. Mörköä kiinnosti kehän ulkopuoliset asiat seuraamista enemmän ja se pällisteli milloin mihinkin suuntaan. Se ei kuitenkaan vielä haitannut, koska se siinä kulki mukana. Sitten ihan viime metreillä, juoksuosuudessa se ilmeisesti kuvitteli, että nyt lähdettiin kiireen vilkkaa moikkaamaan tuota kehän laidalla seisoskelevaa koirakkoa. Niinpä se piipahti metrin verran kehän ulkopuolella, mutta onneksi tuli heti käskystä takaisin jatkamaan seuraamista. Kuitenkin kesken liikkeen kehästä poistuminen saa koko liikkeen nollaantumaan.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8 - Totteli vasta toisella käskyllä. Edelleenkään ei keskittynyt..

Luoksetulo: 8 - Juoksi ohi ja jäi katselemaan TAAS jotakin..

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8 - Totteli toisella käskyllä.

Estehyppy: 9 - Joku siellä kehän ulkopuolella taas veti, mutta teki ihan ok.

Kokonaisvaikutus: 8 - Kehästä poistuminen tiputti pisteitä tästäkin.

Pisteet yht. 141 eli II-tulos.

Joopa joo. Oli selvästi liian vaikea paikka meille tuo Malminkartanon kenttä, kun joka suunnassa oli aina jotakin kiinnostavaa. Mörkön keskittyminen oli kyllä tosi huonoa. Me oltiin ekoina vuorossa eli ei ehtinyt alkaa jännittämään juurikaan, mutta saatiin odotella kilpailukirjoja siellä kylmyydessä ja tuulessa niin kauan, että koko n. 20 koirakon ryhmä oli hommansa hoitanut. Kyllä taas harmittaa. Meidän suorituksen jälkeen Mörkö sai odotella jonkin aikaa autossa. Kun hain sen, se oli niin skarppina että! Voi kun silloin oltais saatu mennä kokeilemaan uudelleen, olisi voinut tulla vähän erilaista tekemistä. No, eipä voi mitään..