Ihana loma koitti ja kävimme vähän pyrähtämässä pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin. Siinä sivussa Mörkö oppi (ehkä) sisäsiistiksi!! Ensimmäisessä kohteessamme Kankaanpäässä tosin Mörkö pissasi ja kakkasi ensi töikseen olohuoneen matolle, mutta sen jälkeen se sitten osasikin tehdä ulos. Ulkona se oli paljon muutenkin ja alkutempauksensa jälkeen koko ajan valvovan silmän alla. Kotiin tullessamme vaihdoimme huonekalujen järjestystä, jolloin sen vanha pissinurkka jäi "mökin" peittoon eikä se ole sitten sisällä (vielä) minnekään muuallekaan pissinyt. Kunpa vain jatkuisi......

Mutta tosiaan, oli oikein mukava reissu! Mörkö ihastutti kaikki iloisella olemuksellaan, kuuluipa useammastakin suusta huokaus "olisi tällainen kyllä niiiiin kiva!" :D Pentu oli itsekin tyytyväinen, kun sai hirveästi kehuja, huomiota ja silityksiä sekä touhuilla pihalla, kaivella kuoppia ja nakertaa keppejä - ja mikä parasta - nukkua mamman ja Anttonin kanssa samassa sängyssä hiekkatassuinensa!

Käytiinpä kesäpuuhiin ehdottomasti kuuluen uimassakin. Mörköä vähän jänskätti lähteä pidemmälle tassuttelemaan, vähän piti käydä keppiä hakemassa, mutta vain masu-syvyyteen. Mutta sitten koko "lauma" karkasi pidemmälle veteen ja tietysti Möykyn piti päästä mukaan, joten reippaana poikana se sitten ui luokse!! Myöhemmin se ei sitten enää tullut enää uimasille, välillä kävi polskuttelemassa, mutta keksi juosta laiturille, jos tarvitsee päästä pidemmälle veteen.

Hovimäen leirintäalueella oli koiraranta, joten tietysti sielläkin käytiin pulahtamassa. Mörkö uskalsi itse tulla siihen asti, että tassut juuri ja juuri yltävät pohjaan. Otin sen pari kertaa syliin ja yhdessä menimme vähän pidemmälle, ensin Mörkö oli tiukasti sylkyssä ja "uimme" yhdessä, sitten tuin vähän pepusta ja rinnasta ja sitten lähellä rantaa päästin sen irti ja siinä se sitten ui muutaman vedon ennen kuin jalat osuivat pohjaan. Taisi olla Mörkölläkin mukavampi olo, kun ei ollut enää niin kuuma.

On lomalla ihanaa :)