Tänään Mörriäinen täytti 12 viikkoa ja illalla mentiinkin ottamaan ihka ensimmäinen rokotus. Mörkö oli ihan innoissaan haistelemassa uusia hajuja ja moikkaamassa eläinlääkäriaseman henkilökuntaa (ja potilaitakin).

580951.jpg

Itse rokotusta Mörkö ei edes huomannut, niin nopeasti se kävi ja eteen oli juuri ennen pistosta sujautettu nameja, jotka veivät huomion. Muutenkin Mörkö oli tosi reipas poika! Eläinlääkäri kehui, että aivan ihana pentu ja luonne täydet 11. Oli kyllä mamma niin ylpeänä, että!! :)

580959.jpg

Purenta vaati vähän enemmän tarkasteluja ja eläinlääkäri oli sitä mieltä, ettei tuo alapurenta tule siitä miksikään muuttumaan. Alaleuka on kuulemma kokoa liian pitkä ja kokoa liian kapea suhteessa yläleukaan. Lisäksi alakulmahampaat ovat "jumissa" kitalakeen tulleissa kuopissa, jotka pitävät ne muotissa rautojen tapaan eikä näin ollen leuka pääse kasvamaan siitä ulos. Seuraavissa rokotuksissa sitten mietitään alakulmahampaiden poistoajankohtaa. Pysyviä alakulmahampaita pyritään saamaan oikeaan asentoon pureskelemalla oikean kokoista palloa monta kertaa päivässä.

Mutta nyt sitten on rokotukset kunnossa ja voi ottaa ulkonakin vähän rennommin! :)