Meillä ei nyt oikein nuo koirapuistoilut mene putkeen. Tällä viikolla ollaan kaksi kertaa yritetty mennä leikkimään ja molemmilla kerroilla ei ole oikein leikkiseura ollut mieluista. Torstaina puistossa oli tanskandoggi ja joku toinen iso koira, jotka vuoronperään kävivät näykkimässä Mörköä eri suunnista. Mörkö ei voinut muuta tehdä kuin yrittää väistellä niitä, joten lähdettiin pois.

Tänään oli sitten uusi yritys, puistossa oli kaksi isohkoa koiraa. Mörkö meni häntä heiluen niitä moikkaamaan, mutta toinen kävi karvat pystyssä suoraan päälle hirveällä rähinällä, Mörkö kiljui maassa selällään eikä millään päässyt pois. Kun toinen omistajista sai otettua sen rakkinsa sen päältä, Mörkö tuli heti turvaan mun jalkoihin ja vinkui siinäkin vielä. :( Mörkö ei ole mikään herkkä poika, se ei ihan vähästä hätkähdä. Viime viikollakin se leikki ihan innoissaan yhden rajummanpuoleisen snautserin kanssa, joka piti sellaista leikkiräyhäystä. Nyt se oli selvästi pelästynyt ja siihen oli sattunut, mutta ei onneksi mitenkään pahasti, kun en mitään isompia jälkiä löytänyt. Koirien rähinän jälkeen rähisivätkin sitten emännät (vieraan koiran omistaja oli sitä mieltä, että hänen koiransa tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja me ylireagoitiin, kun ei päästetty sitä enää Mörkön kimppuun), ja jälleen lähdettiin pois. Eli kaikin puolin huonosti meni se reissu.

Toisaalta miettii, että onko edes järkeä viedä koiraa mihinkään koirapuistoon, kun siellä saattaa olla sitten ihan mitä vaan vastassa. Mutta toisaalta Mörkökin tykkää hirmuisesti leikkiä ja riehua toisten koirien kanssa, ja onhan se hyvää liikuntaa. Puolensa ja puolensa. Toivottavasti saadaan taas niitä kivojakin koirakokemuksia pian. Kolmas kerta toden sanoo..?