Käväistiin tänään Vantaalla jälleen yrittämässä jotakin TOKO-kisoissa. Saatiin todella ihana ilma, aivan kesä! :) Paitsi tuo musta koira ei ehkä paahtavaa auringonpaistetta niin paljon arvosta, mutta mammalle sopi kyllä. Se jäikin kisojen ainoaksi positiiviseksi asiaksi. Tuomarina oli Saija Pollari, joka vaikutti mukavalta sen hetken kuin hänen kanssaan tekemisissä oltiin.

Luoksepäästävyys: 10

Paikalla makaaminen: 7 - ryömi kuulemma yhden askeleen verran eteenpäin (itse en huomannut) ja heilutti häntää

Seuraaminen kytkettynä: 6 - osittain ihan ok, mutta yhtäkkiä lähti hihna kireällä vetämään kehän ohittavan skeittaripojan perään (MITÄ?!)

Seuraaminen taluttimetta: 0 - tähän keskeytettiin, kun Mörkö sai jonkun hulluuskohtauksen ja lähti pinkomaan kehästä ulos. Tuli kyllä kutsusta luokse, mutta päätin keskeyttää, kun sitä ei touhu olisi voinut vähempää kiinnostaa.

Että semmosta. Nyt riitti mulle tokoilut, Mörköä ei tosiaan näytä nuo hommat kiinnostavan enkä mä viitsi oikein maksaa siitä, että saan raahautua jonnekin katsomaan sen pelleilyä. MIKSI SE EI VOI TEHDÄ NIIN KUIN TREENEISSÄ?!!! Kysyn vaan. Turhauttaa hirveästi, kun tietää että se OSAA ja se ei vaan tee. Eikä kyse ollut edes mistään mun jännittämisestä, kun mua ei edes yhtään jännittänyt kun viime kertakin meni niin surkeasti. Katsotaan ehkä joskus uudelleen, jos kummatkin jaksaisivat taas vaivautua.