Onpa näköjään tovi jos toinenkin vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Tässä siis vähän päivitystä:

Mörkö täytti 9.2.2008 vuoden! Käytiin eläinlääkärillä rokotuksilla ja samalla tietysti tarkastuksella ja kaikki oli kunnossa.

Sain vihdoin hommattua tuolle pienelle Pömpelille vetovaljaat sekä itselleni vetovyön ja siihen väliin joustavan hihnan canicrossia varten. Aloitellaan hissukseen lyhyin vetopätkin. Mahtaa koira ihmetellä, kun emäntä yleensä rääkyy siellä perässä EI VEDÄ!!!!!!!!! ja nyt suorastaan usuttaa kiskomaan.. siinä sitä johdonmukaista kasvatusta taas kerrakseen ;)

Valjaiden myötä jo ennestään takkuuntuva turkki sai ihanat huopapallot osakseen, joten päätin leikata koko turkin pois. Jospa sieltä kasvava uusi turkki olisi jo vähän aikuisempaa karvaa, joka ei niin helposti enää takkuuntuisikaan. Oli hassua, kun koira tuntui pienenevän puolella, kun se ihana ja kaunis pitkä turkki lähti.. mutta äkkiäpä tuohon uuteen lookiin taas tottui.

8.3. käytiin koirakylpylä Aptuksessa vesikoirapoppoon kanssa uittamassa näitä vesipetoja. Altaassa oli märkäpuvuissaan henkilökuntaa valmiina auttamaan koiria ja ensimmäinen uinti tapahtuikin uimaliivit päällä ja uimatädin avustamana.

1416874.jpg

1416877.jpg

1416889.jpg

Tosi hyvinhän Mörkö ui, ei räpiköi pystyasennossa vaan menee virtaviivaisesti ja tasaisesti eteenpäin. Se ei vaan tykännyt rampeista, joista mennään altaaseen/pois altaasta, joten siinä kohtaa sain aina auttaa sitä. Kunhan se pääsi altaaseen, se jo kiinnostui siellä olevista leluista ja teki milloin minkäkinlaisia reittivalintoja ja mamma sai juosta rampilta toiselle ottamaan vastaan sitä pientä uimaria :D

1416916.jpg

1416923.jpg

Välillä piti tietysti vähän toimia allasvalvojana muiden uidessa....

1416931.jpg

Aptuksessa oli kyllä mukavaa ja varmasti mennään vielä uudelleenkin! :)

Ollaan nyt hiljattain vasta "löydetty" Helsingin kaupungin omistama koirametsä Sipoossa. Siellä se tupsuhäntä menee niin että puskat vaan rytisee :D Hauskinta on tietysti, kun belgikamu Kurko on mukana riekkumassa.

1416937.jpg

1416940.jpg

1416945.jpg

1416956.jpg