Tänään Mörriäisellä oli tapaaminen Maisa-äidin ja Minnan kanssa Haagan puistossa. Meille osui aivan ihana kevätsää, aurinko paistoi ja lämmintä oli! Kun mentiin paikalle, käytiin ensin aidan läpi moikkaamassa (ja pentua ylpeänä esittelemässä) koirapuistolaisia. Mörköä ensin jännitti lauma vieraita haukkuvia koiria, mutta sitten se rohkeni tulla ihan aidan viereen nuuhkimaan ja heiluttamaan häntää :)

Maisa-äiti kyllä muistettiin ja oli ihan pakko välillä käydä kokeilemassa, jos vaikka maitoa vielä irtoaisi. Maisa ei ollut siitä ihan samaa mieltä, vaan piti pikkujätkän hienosti kurissa. Päästettiin Mörkö juoksemaan vapaanakin eikä se kovin kauas uskaltautunut, enimmäkseen juoksenteli meidän ympärillä ja härnäsi Maisaa. Välillä äiti ja poika päättivät kaivella iiiiihania kuoppia, välillä taas otettiin vähän matsia. Mörkö oli kuin Duracell-pupu, virtaa riitti pienellä pojalla vaikka muille jakaa ja sillä oli kova vauhti päällä. Menoa ei hidastanut edes se, että se tuiskahteli vähän väliä tantereeseen :D

526971.jpg

Oli kyllä kiva nähdä Minnaa ja Maisaa! Mörkö sai hössöttää äitinsä kimpussa ja me saatiin Minnalta paljon hyviä neuvoja. Olisi luullut, että Mörkö olisi kaiken sen remuamisen jälkeen nukkunut loppuillan, mutta ei.. kotonakin vielä innostuttiin leikkimään ja juoksentelemaan, tällä pojalla ei menovesi kyllä lopu millään.